Beestjes in bed bestrijden

Beestjes in bed

Denk je dat je beestjes in bed hebt? Dan is het aan te raden zo snel mogelijk actie te ondernemen. De meest voorkomende beestjes in bed zijn: huisstofmijten, bedwantsen en vlooien. Deze beestjes zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar zijn wel ontzettend vervelend. Wat zijn dit nu eigenlijk voor beestjes?

 • Huisstofmijt:
  Huisstofmijt is een klein beestje dat met het blote oog niet te zien is. Deze beestjes voeden zich met huidschilfers en met dierenharen. Vaak merk je niks van de aanwezigheid van huisstofmijt in bed. Je zult het wel merken wanneer je een allergie hebt voor huisstofmijt. Dan kunnen deze beestjes zorgen voor benauwdheid.
 • Bedwantsen:
  Beestjes in bed die wél voor overlast kunnen zorgen zijn bedwantsen. Deze beestjes voeden zich met bloed. Het kan even duren voordat je doorhebt dat er bedwantsen in je bed leven, omdat deze beestjes zich niet graag laten zien. Wanneer je slaapt voeden ze zich met jouw bloed en gaan dan snel weer weg.
 • Vlooien:
  Een ander beestje dat zich voedt met bloed is de vlo. De beestjes zijn 2-3mm groot en kunnen ver springen. Nadat vlooien zich hebben gevoed laten zij eitjes vallen in het bed. Hier komen larven uit die daarna ook weer op zoek gaan naar bloed.

Waarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing?

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

bedwantsen bestrijden

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Geef de lastsituatie aan
 • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

 • Afspraak op een geschikt moment
 • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
 • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

 • Bestrijding snel en effectief
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

 • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

bedwantsenbestrijding

Hoe herken je beestjes in bed?

Beestjes in bed kun je op verschillende manieren herkennen. Heb je jeukende, rode bultjes op je lichaam en kleine bloedvlekjes op je beddengoed? Dan is de kans zeer groot dat je bedwantsen hebt. Ook de vlo laat jeukende kleine, rode bultjes achter op je huid. Andere signalen dat je beestjes in bed hebt zijn: vervellingshuidjes, eitjes en een vieze geur. Gebruik een zaklantaarn en een vergrootglas om beestjes in bed op te sporen. De beestjes, eitjes en larven zijn namelijk erg klein.

Beestjes in bed bestrijden

Merk je dat er beestjes in je bed zitten? Dan is het verstandig om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Het is helaas erg lastig om dit zelf te doen. Het verdelgen met een spuitbus is niet effectief. Daarom is het aan te raden hier een bedrijf voor in te huren. Wat kun je wel zelf doen? Je beddengoed op minimaal 60 graden wassen en je kussens en dekbed 20 minuten in de droger stoppen. De specialisten van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies helpen je graag bij het professioneel bestrijden van beestjes in bed. Neem snel contact met ons op door te bellen naar 0342-22 40 13, te mailen naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl of het contactformulier hier op de website in te vullen.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013