Boktorren bestrijden

Uw professionele boktorbestrijding

Je wilt direct boktor in uw pand of woning bestrijden? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor de boktorbestrijding! Onze bestrijding is snel en effectief. Indien je last ervaart van boktorren rondom je houtwerken, dan is dit een vervelende situatie. Dit kan tevens gevaarlijk zijn, omdat de houten fundering minder stabiel zal worden. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met boktorbestrijding en biedt een snelle boktorbestrijding aan. Wil je weten hoe wij de boktor bestrijden? Lees meer of neem nu contact op voor een directe boktorbestrijding.

Waarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies kiezen?

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies heeft ruim 10 jaar aan ervaring in huis met betrekking tot boktorbestrijding. Wij kennen de boktor door en door en kunnen deze juist bestrijden. Ook bestrijden wij andere soorten plaagdieren. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22:00 uur en op de zondag geldt dit alleen voor spoedgevallen. Velen maakten al de keuze voor onze boktorbestrijding, omdat wij het volgende te bieden hebben:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

boktor bestrijden

Heb je zojuist een boktor ontdekt en wens je direct gerichte actie? Schakel ons dan snel in, zodat wij de boktor doelgericht kunnen bestrijden en je houtwerken weer veilig zijn.

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed boktor bestrijden

Vermoed je dat er boktor aanwezig is en wens je een boktorbestrijding? Dan kun je ons 7 dagen per week inschakelen. De boktor kunnen wij doelgericht bestrijden, waardoor je geen last meer zult ervaren van boktorren die door jouw hout zullen eten. Heb je te maken met een flinke plaag? Schakel dan snel onze spoedservice in om de boktor snel te bestrijden.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Boktorbestrijding

Voorkom deze ongemakken

Als er sprake is van boktor in je houtwerk, denk een een schuur, dan kan dit onveilige situaties veroorzaken. Wanneer de boktor van het hout eet, zal de stabiliteit van de schuur verminderen. Dit heeft als gevolg dat de schuur kan instorten. Uiteraard wil je dit het liefst voorkomen. Zet daarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor een boktorbestrijding.

Schakel ons in voor uw boktorbestrijding

Je wenst direct de boktor te laten bestrijden? Schakel onze professionals dan in voor een boktorbestrijding. Dit voorkomt onveilige situaties. Je neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar: 0342-224013. Wij zijn ook te bereiken via het contactformulier op onze website. Neemt u liever contact op middels de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Wij zijn dan spoedig ter plaatse voor een professionele boktorbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013