Houtwormbestrijding

De professionele houtwormbestrijding

Direct houtworm bestrijden omdat je last hebt van houtworm? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor een houtwormbestrijding! Wij bieden een snelle en effectieve bestrijding. Heb je last van houtworm in het hout van de schuur of andere bouwwerken, dan is dit niet alleen vervelend, het kan zelfs zeer gevaarlijk zijn omdat de fundering minder stabiel wordt. Ons bedrijf beschikt over jarenlange ervaring in de houtwormbestrijding en kan de houtworm snel bestrijden. Wil je weten hoe wij de houtworm bestrijden? Lees verder of neem direct contact op voor een houtwormbestrijding.

Waarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies kiezen?

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies beschikt over ruim 10 jaar aan ervaring in de houtwormbestrijding. Wij beschikken over veel kennis omtrent houtworm en het bestrijden hiervan. Ook kun je door ons diverse soorten plaagdieren laten bestrijden. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22:00 uur en op de zondag enkel voor spoedgevallen. Velen kozen al voor onze houtwormbestrijding, omdat wij u de volgende extra’s bieden:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

houtwormbestrijding

Heb je houtworm opgemerkt in het houtwerk en wil je direct actie ondernemen? Bel ons dan snel, zodat wij de houtworm effectief kunnen bestrijden en het houtwerk weer veilig wordt gesteld.

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed houtworm bestrijden

Vermoed je de aanwezigheid van houtworm en wilt je ons inzetten voor een houtwormbestrijding? Dan kun je ons 7 dagen per week bereiken. Wij kunnen het houtworm doelgericht bestrijden, zodat je straks geen last meer hebt van beestjes die zich door het hout eten. Heb je al te maken met instabiele funderingen? Zet dan direct onze spoedservice in om de houtworm te bestrijden.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

houtwormbestrijding

Voorkom deze ongemakken

Heb je te maken met houtworm in je houtwerk, zoals een schuur, dan kan dit zeer onveilig zijn. Als de houtworm zich een weg door het hout eet, kan de stabiliteit van de schuur minder worden. Dit met als gevolg dat de schuur op den duur instort. Deze onveilige situatie wil je uiteraard voorkomen. Zet daarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor een snelle houtwormbestrijding.

Schakel ons in voor een houtwormbestrijding

Wens je houtworm te laten bestrijden? Zet ons dan snel in voor een houtwormbestrijding. Zo voorkom je onveilige situaties. Je neemt contact met ons op door te bellen via: 0342-224013. Via het contactformulier op onze website kom je ook met ons in contact. Neem je liever contact op middels de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Wij komen dan snel bij u langs om een houtwormbestrijding op effectieve wijze te verrichten.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013