Mieren bestrijden

Vakkundige en snelle mierenbestrijding

Wil je snel mieren bestrijden? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies nu in voor mierenbestrijding! Wij kunnen doelgericht mieren bestrijden. Als je last hebt van vele mierennesten rondom je woning of pand, is dit zeer vervelend. De mieren komen al gauw naar binnen en gaan daar op zoek naar eten. Dit is tevens onhygiënisch. Gelukkig beschikken wij over veel ervaring op het gebied van mierenbestrijding. Zo kunnen wij mieren effectief bestrijden. Wil je graag meer informatie? Neem dan direct contact op met onze experts.

Waarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies inschakelen?

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies beschikt over ruim 10 jaar ervaring in de mierenbestrijding. Wij bestrijden mieren op een snelle wijze en zijn 7 dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur. Op zondag geldt dit alleen voor spoedgevallen. Velen hebben al voor ons gekozen voor hun mierenbestrijding. Dit komt door de volgende voordelen die wij bieden:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

Heb je vele mieren in en rondom jouw woning of pand gezien? En wil je deze snel laten verwijderen? Zet dan nu onze professionals in, zodat wij de mieren effectief kunnen bestrijden.

mieren bestrijding

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed mieren bestrijden

Heb je veel mieren in en rondom jouw woning of pand lopen? En wil je de mieren snel bestrijden? Dan kun je ons 7 dagen per week inschakelen. Wij kunnen mieren doelgericht bestrijden en de nesten verwijderen. Schakel je onze spoedservice in, dan is de overlast van mieren snel verleden tijd. Zet ons daarom direct in voor jouw mierenbestrijding.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Mieren laten bestrijden

Voorkom deze ongemakken

Ervaar je last van mieren? Dit brengt meerdere ongemakken met zich mee. De mieren kruipen over jouw voedsel heen, wat zeer onhygiënisch is. Deze situatie is ook zeer ongewenst wanneer je over een cafe of restaurant beschikt, of een bedrijf dat een goede indruk wil maken op klanten. Schakel daarom nu Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor een directe mierenbestrijding.

Schakel ons in voor jouw mierenbestrijding

Wil je direct mieren laten bestrijden? Schakel dan snel onze experts in voor een vakkundige mierenbestrijding. Dit voorkomt veel ongemak, omdat wij niet alleen de nesten verwijderen, maar ook preventieve maatregelen toepassen. Neem direct contact met ons op en bel ons middels: 0342-224013. Neem je liever contact op middels de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Via het contactformulier op onze website kom je ook met ons in contact. Wij zijn dan snel ter plaatse voor het verrichten van een professionele mierenbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013