Mollenbestrijding

Uw professionele mollenbestrijding

Wil je mollen in je tuin laten bestrijden? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor een mollenbestrijding! Snel en effectief! Indien je te maken hebt met mollen in de tuin of rondom een pand, dan is dit zeer vervelend. Mollen veroorzaken schade aan je tuin of plantsoen, wat funest is als je deze netjes wilt houden. Wij hebben jaren ervaring met mollen bestrijding en kunnen deze gravers snel bestrijden. Voorkom verdere ongemakken en zet ons in voor de mollenbestrijding. Wens je meer informatie over hoe wij mollen bestrijden? Lees dan verder of kies ervoor direct contact met ons op te nemen.

Waarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies kiezen?

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies heeft jarenlange ervaring in mollenbestrijding op zak. Dit doen wij al 10 jaar, waardoor wij veel kennis hebben over mollen en het bestrijden van deze beesten. Ook zijn wij inzetbaar voor de bestrijding van andere plaagdieren. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22:00 uur, wat op zondag enkel voor spoedgevallen geldt. Velen kozen al voor onze mollenbestrijding, omdat wij je de volgende extra’s leveren:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

Mollenbestrijding

Heb je vele mollen in je tuin of plantsoen gezien en wil je direct actie ondernemen? Neem dan contact op, zodat wij de mollen snel kunnen bestrijden en je weer kunt genieten van een mooie tuin.

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed mollen bestrijden

Wil je ons snel inschakelen voor een mollenbestrijding? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Wij kunnen de mollen zorgvuldig bestrijden, zodat je straks geen last meer hebt van een omgewoelde tuin. Heb je veel last van mollen? Zet dan direct onze spoedservice in om de mollen te bestrijden.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Mollen bestrijden

Voorkom deze ongemakken

Wanneer je te maken het met vele mollen in je tuin of plantsoen, kan dit de uitstraling van je woning of pand teniet doen. De uitstraling van een pand is zeer van belang wanneer je over een bedrijf beschikt dat veel zakelijke klanten ontvangt. Je wilt dan uiteraard een goede indruk maken. Schakel daarom direct Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor een mollenbestrijding.

Schakel ons in voor een mollenbestrijding

Wil je de mollen in je tuin direct laten bestrijden? Schakel ons dan in voor een mollenbestrijding. Zo verbeter je de uitstraling van je woning of pand. Je kunt contact opnemen via: 0342-224013. Neem je liever contact op middels de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Via het contactformulier op onze website kom je ook met ons in contact! Wij zijn dan snel aanwezig bij de woning of bij het pand voor een doelgerichte mollenbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013