Ongediertebestrijding in Amersfoort

Ongediertebestrijding in Amersfoort

Heb je last van een muizen, ratten, bedwantsen of een ander soort ongedierte? Schakel dan direct Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in. Wanneer je last hebt van ongedierte is het van belang dat je direct actie onderneemt, aangezien ze zich snel voortplanten. Dit maakt dat het aantal beestjes zich snel uitbreidt tot een plaag die veel schade aan je woning of pand kunnen aanrichten. Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies is een professioneel en vakkundig bedrijf binnen de ongediertebestrijding. Wil je graag meer weten over hoe wij ongedierte in Amersfoort bestrijden? Neem gerust eens contact met ons op.

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies is de specialist

Heb je last van ongedierte in Amersfoort? Dan moet dit probleem snel verholpen worden. Kies voor Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies om het ongedierte te bestrijden. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring. Door onze ervaring weten wij in elke situatie precies hoe we het beste te werk kunnen gaan. Bovendien bieden wij onze diensten aan tegen scherpe prijzen en rekenen wij geen voorrijkosten binnen 20 km. Ook zijn we in het bezit van een IKB-PSB certificering.

Twijfel dus niet wanneer je last hebt van ongedierte en schakel direct de ongediertebestrijding in Amersfoort in. Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies staat 7 dagen in de week voor je klaar. We zijn zelfs op zondag bereikbaar voor spoedgevallen. Heb je een spoedgeval? Neem dan direct contact op met Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. Gebaseerd op jouw specifieke probleem krijg je direct een inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Amersfoort! Wanneer je ongediertebestrijding in Amersfoort nodig hebt, kies dan voor Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies.

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Scherpe prijzen

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

Professionals met IKB-PSB certificering

Wespen en ongediertebestrijding in Amersfoort

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Geef de lastsituatie aan
 • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

 • Afspraak op een geschikt moment
 • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
 • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

 • Bestrijding snel en effectief
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

 • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Soorten ongedierte

De term ongedierte omvat veel verschillende soorten dieren. Zo vallen ook knaagdieren onder het ongedierte. Dan hebben we het natuurlijk niet over je konijn of cavia, maar over wilde muizen en ratten. Zij worden namelijk ook als ongedierte beschouwd. De meest voorkomende soorten ongedierte in Nederland zijn:

 • Bedwantsen
 • Kakkerlakken
 • Ratten
 • Muizen
 • Wespen

Heb je in je woning of pand in Amersfoort last van ongedierte? Ook dan staan onze ongediertebestrijders voor je klaar. Schakel Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in en wij helpen je van het ongedierte af!

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader ūüĎć

Suzanne Wols

Kakkerlakken bestrijden

Ongedierte brengt gezondheidsrisico’s mee

Wist je dat ongedierte voor gezondheidsrisico‚Äôs zorgen? Vliegen landen bijvoorbeeld op rottend materiaal, uitwerpselen en voedsel waardoor zij bacteri√ęn bij zich dragen. Vliegen kunnen daarbij een tal van ziektes verspreiden. Het is daarom essentieel dat je direct actie onderneemt wanneer je ongedierte hebt ontdekt. Heb je last van muizen? Ook dan is direct actie ondernemen een vereiste. Muizen staan erom bekend dat zij zich goed verstoppen. Dit maakt het erg lastig om een hele plaag direct aan te pakken. Regel zo snel mogelijk ongediertebestrijding om problemen te voorkomen.

Wanneer muizen aan elektriciteitskabels zou er zelfs een explosie kunnen ontstaan! Wanneer je last hebt van ongedierte is het dus van groot belang om de ongediertebestrijding in Amersfoort in te schakelen, onder andere om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Bel direct naar Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. We komen snel bij je thuis of bij je bedrijfspand in Amersfoort langs om je van het ongedierte af te helpen!

Bedwantsen in je slaapkamer? Zo kom je ervan af

Bedwantsen zijn kleine beestjes die zich verstoppen in je bed of in de wanden van een gebouw. Vaak worden ze pas laat ontdekt, wanneer ze al in grote aantallen aanwezig zijn. Bedwantsen bevinden zich dichtbij een voedselbron. Om bedwantsen te bestrijden zijn er een aantal mogelijkheden.

Je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen, en gebruik te maken van een doe-het-zelf kit. Wanneer je besluit om het zelf te doen dien je goed op te letten of de bedwantsen echt bestreden zijn. Door de snelle voortplanting van de beestjes zit jouw woning anders in mum van tijd weer vol met het ongedierte. Vandaar dat we afraden om de bedwantsen zelf te bestrijden, en adviseren we je in plaats daarvan professionele ongediertebestrijding in Amersfoort in te zetten. Dat scheelt je bovendien een hoop werk en je weet in ieder geval zeker dat alle beestjes weg zijn!

Geen twijfel, bij spoed bel je direct!

Voor spoedgevallen zijn wij van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies 7 dagen per week bereikbaar. Wij komen snel bij jouw thuis of in je bedrijfspand langs om het ongedierte te bestrijden. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze ongediertebestrijding diensten. Voorkom ergere schade en schakel ons direct in.

Bel direct naar Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

Wij van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar. Op zondag zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Wij bestrijden het ongedierte snel en vakkundig, zodat jouw huis of pand in Amersfoort in een mum van tijd weer vrij is van ongedierte. Voor telefonisch contact bel je naar 0342-224013. Heb je een andere vraag over ongediertebestrijding en stel je deze liever via de mail? Dan vragen wij je te mailen naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Natuurlijk kun je ook je gegevens achterlaten via het contactformulier hier op de site. Wij benaderen je dan zo snel mogelijk. Neem voor ongediertebestrijding in Amersfoort contact op met Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies!

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013