Ongediertebestrijding in Nijmegen

Professionele ongediertebestrijding in Nijmegen

Heb je last van ongedierte in je woning of pand in Nijmegen? Dan zit je bij Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies goed. Wij van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies zijn een professioneel en vakkundig bedrijf binnen de ongediertebestrijding. Als het om ongediertebestrijding in Nijmegen gaat, dan zijn wij jouw professional.

Al jarenlang helpen wij zowel particulieren als bedrijven bij het bestrijden van ongedierte. Om wat voor soort ongedierte het ook gaat, wij hebben een passende oplossing! Wij komen graag bij je langs om het ongedierte te bestrijden. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vooral even contact met ons op. Onze experts beantwoorden al je vragen.

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies is jouw specialist

Wij hebben al jaren ervaring binnen de ongediertebestrijding. Heb je last van ongedierte in Nijmegen? Dan komen we snel bij je thuis of bij het bedrijfspand langs. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze diensten. Wij van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies bieden onze diensten aan tegen scherpe prijzen. Bovendien zijn wij 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar. Op zondagen zijn we alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

Heb je een spoedgeval en moet direct de ongediertebestrijding in Nijmegen langs komen? Bel dan met Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. Wij zijn in het bezit van een IKB-PSB certificering. Wanneer je ongediertebestrijding in Nijmegen zoekt, schakel je Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in!

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Scherpe prijzen

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

Professionals met IKB-PSB certificering

wespen en Ongediertebestrijding in Nijmegen

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Geef de lastsituatie aan
 • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

 • Afspraak op een geschikt moment
 • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
 • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

 • Bestrijding snel en effectief
 • Milieuvriendelijke aanpak
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

 • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Welke soorten ongedierte zijn er?

We kennen ontzettend veel verschillende soorten ongedierte. Sommige knaagdieren worden namelijk ook als ongedierte beschouwd. Hierbij hoef je niet te denken aan een konijn of een cavia. Knaagdieren die als ongedierte beschouwd worden zijn muizen en ratten. Wij hebben de meest voorkomende soorten ongedierte in Nederland voor je op een rijtje gezet:

 • Bedwantsen
 • Kakkerlakken
 • Ratten
 • Muizen
 • Wespen

Heb je in je woning of pand in Nijmegen last van een van deze beesten, of heb je last van een ander soort ongedierte? Ook dan staan wij voor je klaar. Schakel direct Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in!

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

mieren nest Ongediertebestrijding in Nijmegen

Laat ongedierte op een vakkundige wijze bestrijden

Hoe dan ook moet ongedierte op een vakkundige manier bestreden worden om er zeker van te zijn dat het niet direct terug komt. Wij bestrijden op een professionele wijze en met de juiste middelen direct het ongedierte. Het is geen eenvoudige opgave om zelf een hele plaag goed te bestrijden. Daarom gebruiken wij verschillende technieken om ongedierte efficiënt te bestrijden.

Door onze ervaring hebben wij voor elk probleem een passende oplossing. Voordat de ongediertebestrijding begint, wordt er een ruime analyse gemaakt. Hierdoor weet je direct waar je bij ons aan toe bent. Heb je last van ongedierte in Nijmegen? Wil je graag de ongediertebestrijding inschakelen? Neem dan dus contact op met Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies!

Hoe voorkom je ongedierte?

Voorkomen is beter dan genezen wordt er altijd gezegd. Wij geven je een aantal tips hoe je ervoor zorgt dat je niet snel opnieuw last krijgt van ongedierte in Nijmegen. Houd allereerst je huis goed schoon. Donkere en stoffige hoekjes zijn ideale plekken voor bijvoorbeeld muizen om zich te nestelen. Denk hierbij ook aan de ruimte tussen een meubelstuk en de muur. Daarnaast helpt het om geen vuile afwas te laten staan.

Zodra ongedierte merkt dat er ergens voedsel te halen is, heb je ze in no-time in huis. Dit geldt uiteraard ook voor afval. Zorg dat het afval in een afgesloten bak terecht komt, zodat het ongedierte er niet bij kan. Tot slot helpt het om kieren en naden te dichten. Ongedierte komt via de kleinste openingen je huis binnen. Heb je al last van ongedierte in je huis of pand? Laat dan het ongedierte bestrijden door een professional op het gebied van ongediertebestrijding zoals de specialisten van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies.

Spoedgeval?

Heb je last van een hele plaag ongedierte? Is het een spoedgeval en ben je per direct op zoek naar een expert in ongediertebestrijding? Wil je dat er zo snel mogelijk hulp jou kant op komt? Bel dan direct naar Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. Wij zijn elke dag, gedurende de hele week tot 22:00 uur bereikbaar voor spoedgevallen. Weet je niet hoe je moet handelen in een bepaalde situatie? Neem ook dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder door je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de situatie.

Kies voor Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

Heb je last van ongedierte in je woning of bedrijfspand in Nijmegen? Schakel de experts van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in. Wij komen snel bij je thuis langs. Bel voor vragen of voor het maken van een afspraak direct naar 0342-224013. Neem je liever contact met ons op via de mail, dan is dit ook mogelijk. Je stuurt dan een e-mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Wij helpen je graag bij het bestrijden van het ongedierte. Voor ongediertebestrijding in Nijmegen neem je contact op met Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies!

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013