Ratten- en muizenbestrijding

Professionele ratten- en muizenbestrijding

Heb je overlast door ratten of muizen en wil je ze laten bestrijden? Laat de ratten- en muizenbestrijding over aan de experts van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies! Wij werken altijd snel en effectief. Wanneer je last hebt van ratten of muizen, is het van groot belang dat je ze snel laat bestrijden. Ze kunnen namelijk nare ziektes met zich meedragen en grote schade veroorzaken.

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies is de aangewezen specialist voor de ratten- en muizenbestrijding. Wij beschikken over jarenlange ervaring in ratten en muizen bestrijden en verlossen je snel van deze knagers. Voorkom schade aan je woning of bedrijfspand, en laat de ratten of muizen bestrijden door Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. Lees verder voor meer informatie, of neem meteen contact op.

Daarom kies je voor Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies heeft jaren ervaring in de rattenbestrijding, ruim 10 jaar om precies te zijn. Wij hebben veel kennis omtrent ratten en het bestrijden van dit ongedierte. Ook andere plaagdieren bestrijden we zorgvuldig. Maar waarom zou je nu juist kiezen voor de services van Van Deuren Plaagdieren wanneer het aankomt op rattenbestrijding? Wij hebben een aantal voordelen op een rij gezet:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

Muizen en rattenbestrijding

Heb jij ratten of muizen in je woning of pand gezien? Neem dan direct contact op, en wij voorkomen dat je te maken krijgt met een ware rattenplaag.

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed ratten en muizen bestrijden

Wanneer je de specialisten van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in wilt schakelen voor de ratten- en muizenbestrijding, kun je ons 7 dagen per week tot 22:00 uur bereiken. Op zondagen zijn we echter alleen beschikbaar voor spoedgevallen. Wij gaan snel aan de slag om de ratten of muizen zorgvuldig te bestrijden. Is er sprake van een ratten- of muizenplaag? Schakel dan onze spoedservice in en wij zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van het ongedierte.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Rattenbestrijding

Voorkom de volgende ongemakken

Wanneer je last hebt van een ratten- of muizenplaag is een snelle bestrijding van groot belang. Ratten en muizen zorgen namelijk voor een enorm risico voor uw gezondheid. Ze dragen verschillende bacteriën en virussen met zich mee. Ook kunnen ze grote schade veroorzaken aan je woning of pand. Zo knagen ze bijvoorbeeld aan kabels en meubilair. Dit maakt het pand een stuk minder veilig. Schakel daarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies direct in voor de ratten- en muizenbestrijding.

Schakel ons in voor ratten- en muizenbestrijding

Veroorzaken ratten of muizen voor jou veel overlast? Schakel Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies dan nu in voor de ratten- en muizenbestrijding. Zo worden onder andere ziektes en onveilige situaties in het pand voorkomen. Wij zijn spoedig ter plaatse voor een vakkundige bestrijding. Je kunt ons bellen via 0342-224013. Neem je liever contact op via de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Je kunt ook je informatie hier op de site achterlaten via het contactformulier. Wij komen dan spoedig bij jou langs voor een effectieve ratten- en muizenbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013