Rattenbestrijding

Professioneel ratten bestrijden

Heb je rattenoverlast in je woning of kantoor en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? Laat de ratten bestrijden door de experts van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies! Wij werken altijd snel en effectief. Als je last hebt van ratten, of zelfs een rattenplaag, moet je snel in actie komen en de ratten heel spoedig laten bestrijden. Ratten kunnen namelijk nare ziektes met zich meedragen en grote schade aan je interieur toebrengen. Voor rattenbestrijding zijn wij de aangewezen specialist in de regio. Wij hebben jarenlange kennis ervaring van milieuvriendelijke ongediertebestrijding en verlossen je snel van deze ongewenste knaagdieren. Voorkom dus schade aan je woning of bedrijfspand, en laat de ratten bestrijden door Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. Lees verder voor meer informatie, of neem meteen contact met ons op.

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies, de juiste keuze!

Wij zijn de juiste keuze voor het bestrijden van ratten. Ook andere plaagdieren en ongedierte bestrijden wij vakkundig, zorgvuldig en met aandacht voor het milieu. Hieronder zie je waarom je ons moet inschakelen voor plaagdierbestrijding en en het bestrijden van ratten:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

Heb jij last van een wespenplaag in of rondom je pand? Neem dan snel contact op, en wij komen snel bij je langs om de wespen te bestrijden.

Rattenbestrijding

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Zo snel mogelijk ratten bestrijden

Wanneer je de specialisten van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in wilt schakelen voor rattenbestrijding, dan kun je ons 7 dagen per week tot 22:00 uur bereiken. Op zondagen zijn uitsluitend beschikbaar voor spoedgevallen. Na je melding staan we spoedig mogelijk bij je voor de deur om de ratten zorgvuldig te bestrijden. Is er zelfs sprake van een heuse rattenplaag? Schakel dan onze spoedservice in en wij zorgen er voor dat je verlost wordt van dit knagende ongedierte.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Rattenbestrijding

Hinder van ratten in huis voorkomen

Als je grote hinder hebt van ratten in of om je woning of kantoorpand is het belangrijk om ze snel te laten bestrijden. Ratten vormen een flink risico voor je gezondheid. Ratten zijn dragers van veel schadelijke bacteriën en nare virussen. Daarnaast kunnen ze grote schade toebrengen je woning of kantoor. Zo knagen ze bijvoorbeeld aan kabels en meubilair. Dat kan je pand onveilig maken. Met rattenbestrijding door Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies voorkom je een boel narigheid.

Direct contact opnemen voor ratten bestrijden

Heb last van ratten, of zelfs een heuse rattenplaag? Schakel Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies dan direct in voor vakkundige rattenbestrijding. Zo voorkom je vervelende problemen zoals ziektes en onveilige situaties in je pand. Wij zijn snel op locatie voor vakkundige bestrijding. Bel ons op 0342-22 40 13, of mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Laat je liever een bericht achter op ons contactformulier? Dat kan natuurlijk ook. Wij komen dan spoedig bij je langs voor effectieve rattenbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013