Vliegenbestrijding

Snelle en effectieve vliegenbestrijding

Heb jij veel last van vliegen en wil je ze professioneel laten bestrijden? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor de vliegenbestrijding! Wij werken altijd snel en effectief! Heb jij veel last van vervelende vliegen in je woning of bedrijfspand? Dan kan dat zorgen voor akelige ziektes. Vliegen landen namelijk op uitwerpselen en rottend voedsel. Hierdoor kunnen ze veel bacteriën bij zich dragen. Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies is de specialist op het gebied van vliegenbestrijding. Wij hebben jarenlange ervaring met vliegen bestrijden en zorgen dat je snel van deze beestjes verlost bent. Voorkom akelige situaties en zet ons in voor jouw vliegenbestrijding. Wil je meer weten over hoe wij vliegen bestrijden? Lees verder of bel ons direct voor een afspraak.

Kies voor Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies heeft jaren ervaring in de vliegenbestrijding. Al ruim 10 jaar gaan wij namelijk aan de slag met ongediertebestrijding. Je kunt ons niet alleen inzetten om vliegen te bestrijden, maar we kunnen elk type ongedierte zorgvuldig verwijderen. Waarom kies je juist voor vliegenbestrijding door Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies? Bij ons profiteer je van een aantal voordelen, waaronder:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

vliegen bestrijden Van Deuveren vliegenbestrijding

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed vliegen bestrijden

Ben je op zoek naar een betrouwbare specialiste die aan de slag gaat met de vliegenbestrijding in jouw woning of bedrijfspand? Dan ben je bij Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies aan het juiste adres. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken, tot 22:00 uur. Op zondag zijn we echter alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Wij zullen de vliegen snel en zorgvuldig verwijderen. Heb je te maken met een spoedgeval? Neem direct contact op en wij zijn snel bij jouw op locatie om de vliegen te bestrijden.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Voorkom de volgende ongemakken

Een vliegenplaag vraagt om een snelle vliegenbestrijding. Vliegen vormen namelijk een enorm risico voor uw gezondheid. Ze landen vaak op (rottend) eten en uitwerpselen. Zo dragen ze allemaal bacteriën bij zich die ziektes kunnen veroorzaken. Denk aan salmonella, cholera, dysenterie, tuberculose en parasitische wormen. Laat daarom direct de vliegen bestrijden door Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. Wij stellen eerst vast om welke soort vlieg het gaat, omdat iedere soort weer andere leefgewoontes heeft. Dit betekent ook dat verschillende technieken beter geschikt zijn voor het bestrijden voor de ene vliegsoort dan de andere. Door onze kennis en ervaring weten wij precies welke methode het beste werkt voor het bestrijden van de vliegen in jouw pand.

Schakel ons in voor de vliegenbestrijding

Heb jij last van vliegen in je woning of bedrijfspand, en wil je ze door een expert laten bestrijden? Zet dan de specialisten van Van Deuveren in voor de vliegenbestrijding. Wij komen snel bij je langs voor een professionele bestrijding. Bel ons nu via 0342-224013. Neem je liever contact op via de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Ook kun je je gegevens achterlaten via het contactformulier hier op de site. Wij van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies zijn dan snel ter plaatse voor het uitvoeren van de vliegenbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013