Vlooien bestrijden

Professionele en snelle vlooienbestrijding

Overlast van vlooien en wil je deze snel bestrijden? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies nu in voor jouw vlooienbestrijding! Onze bestrijding is effectief en zeer snel. Als je last hebt van vlooien, dan is dit een een akelige situatie. Vlooien zijn niet gemakkelijk te zien, omdat zij zich in allerlei hoekjes en kieren verstoppen. Ook veroorzaken zij een grote jeuk. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met vlooienbestrijding, kunnen wij de vlooien snel bestrijden. Wil je meer informatie? Neem dan nu contact op met onze experts.

Waarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies inzetten?

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies heeft ruim 10 jaar aan kennis en kunde in huis omtrent vlooienbestrijding. Wij bestrijden vlooien op de juiste wijze. Ook kun je ons inzetten voor de bestrijding van andere soorten plaagdieren. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken tot 22:00 uur en op zondag alleen voor spoedgevallen. Velen kozen er al voor om ons in te schakelen voor hun vlooienbestrijding. Dit daar wij vele voordelen te bieden hebben, zoals:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

vlooien bestrijden

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed vlooien bestrijden

Heb je veel vlooien in jouw woning of pand en wil je de vlooien spoedig laten bestrijden? Dan kun je ons 7 dagen per week inzetten. De vlooien bestrijden wij doelgericht, waarbij geen enkel hoekje overgeslagen wordt. Zo heb je straks geen last meer van vlooien. Zet nu onze spoedservice in voor jouw vlooienbestrijding.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Voorkom deze ongemakken

Heb je te maken met vlooien, dan veroorzaakt dit veel ongemakken. Denk bijvoorbeeld aan veel jeuk. Ook zijn vlooien niet bepaald hygiënisch en kunnen zij ook ziektes met zich meedragen. Dit is zeer ongewenst voor jou en eventuele gezinsleden. Schakel daarom snel Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor een effectieve vlooienbestrijding.

Schakel ons in voor jouw vlooienbestrijding

Wil je met spoed vlooien laten bestrijden? Schakel dan direct onze experts in voor een vakkundige vlooienbestrijding. Je voorkomt hiermee vele ongemakken, daar wij ook preventieve maatregelen nemen. Neem eenvoudig contact met ons op en bel ons middels: 0342-224013. Neem je liever contact op middels de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Via het contactformulier op onze website kom je ook gemakkelijk met ons in contact. Wij zijn dan snel ter plaatse bij jouw woning of pand voor een doelgerichte vlooienbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013