Wespenbestrijding

Snelle en zorgvuldige wespenbestrijding

Last van een wespennest? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor de wespenbestrijding! Wij bestrijden de wespen snel en effectief. Een wespennest is zeer hinderlijk en kan voor veel overlast zorgen. Laat een lekker etentje niet verpesten door wespen, maar schakel Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor specialistische ongediertebestrijding. Wij weten precies hoe we het wespennest snel en efficiënt kunnen verwijderen. Voorkom eventuele (verdere) schade en schakel ons direct in om de wespen te bestrijden wanneer je een wespennest signaleert. Wil je meer weten over onze wespenbestrijding? Lees dan verder of bel direct.

Kies voor Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

Wij van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies, hebben al jarenlange ervaring in de wespenbestrijding. Ruim 10 jaar, om precies te zijn. We beschikken over kennis en kunde omtrent wespenbestrijding, maar ook in de bestrijding van andere soorten ongedierte. We hebben al heel veel mensen een plezier mogen doen door een wespennest te verwijderen. Zij hebben onder andere om de volgende redenen voor de expertise van Van Deuveren gekozen:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

Heb jij last van een wespenplaag in of rondom je pand? Neem dan snel contact op, en wij komen snel bij je langs om de wespen te bestrijden.

Wespenbestrijding

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Ongediertebestrijding bij een spoedgeval

Wanneer je door onze specialisten wespen wilt laten bestrijden, kun je ons 7 dagen per week bereiken. Op zondag zijn we echter alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Tot 22:00 uur kun je ons bellen en we gaan zo snel mogelijk aan de slag. Wij verwijderen het ongedierte zorgvuldig en efficiënt, en zorgen ervoor dat jij en de mensen in je omgeving niet meer gestoken worden. Heb jij last van een wespennest dat je met spoed wilt laten verwijderen? Neem dan snel contact op met de specialisten van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Schakel ons in voor de wespenbestrijding ongediertebestrijding in Zwolle

Voorkom nog meer ongemak

Voorkom nog meer ongemak en schakel ons direct in voor de wespenbestrijding. Zo heb je niet langer last van pijnlijke wespensteken, en kun je lekker rustig buiten zitten met een hapje en een drankje. Wij kunnen de wespen professioneel en snel bestrijden, omdat we beschikken over de juiste kennis, kunde en de beste apparatuur. Voorkom dat de overlast van een aantal wespen uitgroeit tot een ware plaag, en bel de specialisten van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies.

Schakel ons in voor de wespenbestrijding

Heb jij te maken met een wespennest en wil je het door een professional laten verwijderen? Kies dan voor wespenbestrijding door de specialisten van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies. Wij zijn snel ter plaatse om de wespen vakkundig te bestrijden. Bel ons direct via 0342-224013. Neem je liever contact op via de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Ook kun je het contactformulier hier op de site invullen. Wij komen dan spoedig bij je langs voor de wespenbestrijding.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013