Zilvervisjes bestrijden

Professionele en snelle zilvervisjesbestrijding

Wens je de zilvervisjes in jouw pand te bestrijden? Zet Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor jouw zilvervisjesbestrijding! Wij bieden een snelle en effectieve bestrijding. Heb je veel last van zilvervisjes, dan is dit zeer vervelend. De snelle kruipers zijn moeilijk te pakken te krijgen en zijn een teken dat je te maken hebt met een vochtig huis. Door onze jarenlange ervaring met zilvervisjesbestrijding, kunnen wij de zilvervisjes snel bestrijden. Meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Kies voor Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies beschikt over ruim 10 jaar aan ervaring in de zilvervisjesbestrijding. Wij beschikken over veel kennis omtrent zilvervisjes en bestrijden deze op de juiste wijze. Ook andere soorten plaagdieren kunnen wij bestrijden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tot 22:00 uur, wat op zondag enkel voor spoedgevallen geldt. Velen schakelden ons al in voor zilvervisjesbestrijding. Dit omdat wij de volgende voordelen bieden:

Doeltreffende bestrijding

24/7 bereikbaar bij spoed

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs

Respect voor mens en milieu

Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

EVM gecertificeerd

IKB-PSB Plaagdierenbeheersing gecertificeerd

Zilvervisjes bestrijden

Heb je vele zilvervisjes in jouw woning of pand ontdekt en wil je direct actie ondernemen? Zet ons dan direct in, zodat wij de zilvervisjes spoedig kunnen bestrijden.

Stap 1

Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of het contactformulier

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geef de lastsituatie aan
  • Afhankelijk van het probleem plannen we een afspraak in

Stap 2

Wij inspecteren de situatie en bieden u een passende offerte aan.

  • Afspraak op een geschikt moment
  • Gecertificeerd personeel voert de inspectie uit
  • We bepalen een oplossing voor uw situatie

Stap 3

Onze servicemedewerkers voeren de behandeling uit zoals afgesproken.

  • Bestrijding snel en effectief
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Veilig voor kinderen en huisdieren

Stap 4

Eventuele vervolg behandeling mocht dat nodig zijn.

  • Gratis aanbeveling en preventieadvies

Met spoed zilvervisjes bestrijden

Zijn zilvervisjes volop aanwezig in jouw woning of pand en wil je de zilvervisjes met spoed bestrijden? Dan staan wij 7 dagen per week voor je klaar. De zilvervisjes bestrijden wij doelgericht, waarbij wij ook preventieve maatregelen treffen. Hierdoor heb je niet snel meer last van zilvervisjes. Schakel snel onze spoedservice in voor jouw zilvervisjesbestrijding.

Professioneel, en een goede service. Zeer tevreden! Zeker een aanrader 👍

Suzanne Wols

Zilvervisjes bestrijden

Voorkom deze ongemakken

Heb je te maken met zilvervisjes, dan is de kans groot dat jouw woning of pand erg vochtig is. Dit vocht dient aangepakt te worden, aangezien je anders alleen maar meer last van zilvervisjes krijgt. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Zet daarom Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies in voor jouw zilvervisjesbestrijding en het nemen van preventieve maatregelen.

Schakel ons in voor uw zilvervisjesbestrijding

Wil je direct zilvervisjes laten bestrijden? Zet dan snel onze experts in voor een vakkundige zilvervisjesbestrijding. Je voorkomt niet enkel overlast, want ook het vocht in jouw woning zal worden aangepakt. Je neemt eenvoudig contact met ons op door ons te bellen via: 0342-224013. Neem je liever contact op middels de mail, dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@vandeuveren-plaagdieren.nl. Via het contactformulier op de website kom je ook met ons in contact. Wij komen dan snel bij je langs om een effectieve zilvervisjesbestrijding te verrichten.

Voor spoedgevallen, informatie of andere vragen!

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

0342224013